Toernooi info

!!!        Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden (plaatsen op eigen website)   !!!

Dinsdag 27 en Woensdag 28 december 2021

in ‘t-Hoogkoor (Koorstraat 1) in Boxmeer

Basketballclub AKROS uit Boxmeer (NL) organiseert voor de achtste keer het internationale AKROS Youth Tournament. Het is een recreatief, ééndaags, toernooi voor jeugdteams waarin sportiviteit en basketbalplezier voorop staat. Ook dit jaar hopen we weer teams uit Nederland, Duitsland, België en Luxemburg te verwelkomen. Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met de Duitse club TV Goch.

Kosten: 35,- € per team

 

Het toernooi zal worden georganiseerd voor de volgende leeftijdscategorieën:

Dinsdagochtend 27 december

NNB

Dinsdagmiddag 27 december

NNB

Woensdagochtend 28 december

NNB

Woensdagmiddag 28 december

NNB

 

De toernooidata zijn definitief.

Bij de indeling van het toernooi kunnen nog wijzigingen doorgevoerd worden. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Een inschrijving is definitief na aanmelding via het bijgevoegde inschrijfformulier dat digitaal aangeleverd moet worden) en overboeking van het vereiste bedrag van 35 euro op Rabobank IBAN NL55 RABO 01087 07 547, BIC RABONL2U ten name van BCB AKROS Boxmeer, onder vermelding van “AYT-22”, en vermelding van de clubnaam en de leeftijdscategorie. Aanmeldingen via regina.havekes@ziggo.nl. Voor vragen kunt u ook terecht op dit e-mailadres of telefonisch 06-43179809.

Scheidsrechters en jurering worden ook dit jaar door BCB AKROS verzorgd.. 

Reggy Havekes

BCB Akros